ZŠ Zlaté Hory

Základní škola Zlaté Hory

Človíčkování a piškvorkyáda

Ve čtvrtek 25.4. proběhl druhý ročník Človíčkovaní a Piškvorkyády. Své pevné nervy si v Človíčkování prověřili žáci první až třetí třídy. Souboje ve štěstí při hodu hrací kostkou se zúčastnilo bezmála 30 žáků. Nervozita ze hry by se dala skoro krájet. Každý účastník získal sladkou odměnu, účastnický list a ještě jednu možnost na výhru ve hře „Kámen, nůžky, papír.“

Z pekla štěstí ve Člověče nezlob se má však vždy pouze jeden jediný hráč. Tím letošním klikařem se stal Petr Mocka ze třetí třídy, který získal kromě odměny pro vítěze také právo po celý rok pečovat o putovního zlatého bludišťáka. K vítězství gratulujeme a přejeme stejné štěstí ve všem do čeho se Petr pustí.

Souboje v Piškvorkách se zúčastnilo třicet žáků ze čtvrté a páté třídy. Po zdlouhavém a tuhém boji nakonec vyhrála Markéta Dirdová z páté třídy. K vítězství moc gratulujeme a přejeme stejnou míru soustředění při každé činnosti.

Doplňková hra „Kámen, nůžky, papír“ potvrdila, že Petr Mocka měl tento den opravdu z pekla štěstí, neboť i v této hře se stal jasným vítězem.

Všem žákům za účast děkujeme, jsme rádi, že se nebáli a s chutí si s námi přišli zahrát.

 

 

 

 

Komentáře nejsou povoleny
RODIČE NEPŘEHLÉDNĚTE INFORMACE
Všechny důležité informace ze Základní Školy ve Zlatých Horách.
Zobrazit