ZŠ Zlaté Hory

Základní škola Zlaté Hory

Den dětí

1. červen 2022 nám přinesl hodně radosti – od rána svítilo sluníčko a tím pádem jsme již do školy přicházeli usměvaví a dobře naladění. Od začátku dne jsme měli jedno překvapení za druhým – a to nejen u nás v 1. A. Všechny třídy na našem modrém pavilonu se na tento den dopředu řádně připravily – všichni jsme si vyrobili veselé zvířecí čelenky, abychom se u dovádění venku nepomíchali – kolem školy jste mohli vidět poskakovat opice, ježky, vlky, žáby a jiné zvířecí mazlíčky.

Tak nejprve za námi přišla zajímavá dvojice – mladý muž Tomáš Nimráček a jeho úžasný pes Timy. Dozvěděli jsme se hodně o tom, jak se k pejskům chovat, co dělat a co ne, jak se o ně starat (třeba čistit zuby, uši a samozřejmě i srst), jaké druhy pejsků můžeme rozlišovat. Taky už víme, co je canisterapie a na vlastní kůži jsme si ji na chviličku mohli vyzkoušet. Nejzábavnější bylo, když Timmy hledal na našich tělech dobře schované piškotky.

Ani jsme se nenadáli a už pro nás bylo připraveno 10 hravých stanovišť, na kterých jsme se pořádně vydováděli. Na závěr jsme dostali barevná lízátka od SRPŠ. Za tuto rychlou, ale povedenou akci „mohou“ pod taktovkou paní vychovatelky Jarmily Ordáňové paní asistentky, paní uklízečky i s panem školníkem a také holky a kluci z 5. třídy – za to jim všem opravdu hodně děkujeme, moc se nám to líbilo.

No a když je DEN DĚTÍ, tak je samozřejmě taky den bez úkolů – překvapení třetí. Krásný den je potřeba užít si až do konce 🙂 Tak zase za rok!

   

Komentáře nejsou povoleny
RODIČE NEPŘEHLÉDNĚTE INFORMACE
Všechny důležité informace ze Základní Školy ve Zlatých Horách.
Zobrazit