ZŠ Zlaté Hory

Základní škola Zlaté Hory

Žádost o spolupráci

Naše škola byla požádána o spolupráci na výzkumu Sociologicého ústavu Akademie věd ČR:

Vážené vedení školy,

obracím se na vás s drobnou žádostí, která se týká zapojení učitelů a dětí/dospívajících z vaší instituce do kvantitativního (anonymního) výzkumu, který je realizován na Sociologickém ústavu Akademie věd ČR. Cílem je zjistit, jak učitelé včetně dětí a dospívajících ve věku od 10 do 18 let prožívají své štěstí, jak jsou v životě spokojení, a co jim k úplnému štěstí a životní spokojenosti chybí.

Jedná se o anonymní výzkum (nejsou zjišťována žádná osobní data, jako např. jméno, příjmení, datum narození, adresa bydliště, název instituce apod.). Odpovědi jsou získány pomocí on-line dotazníku (náhled dotazníku pro děti/dospívající viz příloha e-mailu), jehož vyplnění je velice jednoduché a zabere opravdu malou chvilku (pár minut).

Velmi vás prosím, mohl/a byste tento dotazník dětem/dospívajícím starším 10 let zprostředkovat, eventuálně webový odkaz rozeslat kolegům ve vaší instituci, aby jim ho mohli předat? Vás i vaše kolegy prosím o vyplnění příslušného dotazníku pro učitele.

Dotazník může být vyplněn kdykoliv a na jakémkoliv počítači, chytrém telefonu, tabletu apod., který je připojen k internetu. Všechny výše uvedené webové odkazy můžete dále sdílet mezi své známé a přátele.

Velice vám děkuji, že jste věnoval/a čas této mé žádosti a pomohl/a mi se sběrem dat pro tento mimořádně důležitý výzkum, který je v našich podmínkách relativně ojedinělý. Se souhrnnými výsledky výzkumu se budete moc seznámit jak v odborných vědeckých statích, tak prostřednictvím mediálních výstupů (případně si je můžete vyžádat přímo od autora tohoto výzkumu na jakub.pivarc@soc.cas.cz).

Komentáře nejsou povoleny
RODIČE NEPŘEHLÉDNĚTE INFORMACE
Všechny důležité informace ze Základní Školy ve Zlatých Horách.
Zobrazit